Erőt adó szálloda

A Szent Gellért Hotel a kiemelkedő szépségű történelmi belvárosban helyezkedik el. Központi, mégis csendes és platánokkal tarkított kertvárosias elhelyezkedése révén, a szálloda egyaránt ideális otthonául szolgál a pihenni vágyók valamint az aktív és kulturális élményeket keresők számára.

Néhány perc sétával elérhetőek a város legnevezetesebb kulturális értékei, épületei, múzeumai, éppen úgy mint a szórakozási, kikapcsolódási és bevásárlási lehetőségek.

Összesen 39 szobaegységünk között megtalálhatók a standard egy- és kétágyas szobák, a családi lakosztályok, valamint a prémium kategóriás egységek. A mozgássérült vendégeink számára is megközelíthető szobáinkban a fizikai fogyatékossággal élők is otthon érezhetik magukat.

Éttermünkben minden nap gazdag svédasztalos büféreggelivel várjuk vendégeinket, ugyanakkor igény szerint ebéddel és vacsorával is szolgálunk. Kiváló szakácsaink révén valódi gasztronómiai élményt nyújtunk.

Semiramis Kávézónkban igazi kávékülönlegességekkel szolgálunk.

Konferencia termeink a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására alkalmasak.

A kisgyermekes családokat kívánjuk segíteni a szálloda földszintjén kialakított Baba-Mama szobánkkal, amelyben egy pelenkázó és szoptató kuckót alakítottunk ki. A szálloda harmadik emeletén kialakított Gyereksarok a gyerekek kedvenc tartózkodási helye, ahol igény szerint gyermekfelügyeletet tudunk biztosítani.

Portaszolgálatunk a nap 24 órájában működik.

Vendégeink számára korlátlan WIFI hozzáférést biztosítunk.

Az autóval érkező vendégeink számára korlátozott számban- érkezési sorrendben őrzött parkolót biztosítunk a szálloda kertjében.

Szlogenünk tehát miért ’Az Erőt Adó Szálloda’?

  • Történelmi belvárosban helyezkedünk el, csupán néhány percre a történelmi-kulturális nevezetességektől
  • Legkülönfélébb szobatípusaink a legkülönfélébb igényeket elégítik ki
  • Éttermünkben és Semiramis Kávézónkban kiváló gasztronómiai élményeket nyújtunk
  • Konferencia részlegünkben a szellemi elmélyülést és a kapcsolatok épülését segítjük
  • Családbarátságunkjegyében családi szobákat és apartmanokat biztosítunk, a Baba-Mama szobánkkal a kisgyermekesek számára kívánunk ideális körülményeket biztosítani, valamint a Gyereksarok a gyermekek kedvenc ’játszótere’
  • Nálunk tehát minden adottság megvan a felfrissítő új erő meglelésére.

Szent Gellért Junior szárnyunkban 3-4 ágyas szobaegységeinkkel a fiatalokat és a fiatalos életvitelt kedvelőket szólítjuk meg. A szállodai szolgáltatásunknál valamivel alacsonyabb színvonalú és árfekvésű Szent Gellért Junior számos egyéni és csoportos vendégünk kedvelt szálláshelye.

Legyen Ön is vendégünk!

 

Térkép

Kapcsolat

  • Székesfehérvár, Mátyás király krt. 1.
  • +36-30/308-49-70, +36-22/510-810
  • info@szentgellerthotel.hu
  • 06-22/510-810

Fízetési módok

fízetés   fízetés

Család- és kerékpáros barát hotel

  

 

 

© Copyright Szent Gellert Hotel

Search